Hur går det till hos oss?

Vi får löpande in ansökningar från barnvakter som kommer till vårt kontor för ett intervjutillfälle. 

Vi tycker att det är viktigt att vi får träffa våra barnvakter i verkligheten och använder oss alltså inte av Skype eller FaceTime för intervju.

Familjen kontaktar oss och efter att vi har fått in en överblick av familjens behov så återkopplar vi till familjen med en potentiell barnvakt som skulle passa i just den familjen.

Vi finns tillgängliga för barnvakten och familjen i hela processen och allt är kostnadsfritt för familjen fram tills första arbetstillfället dvs andra gången barnvakten kommer till familjen. 

Slutligen skickar vi ut en faktura till familjen tillsammans med barnvaktens tidrapportering. Ni behöver inte skriva under ett papper efter varje arbetstillfälle utan allt sköts digitalt. 

Alla familjer har olika behov och önskemål och vi strävar efter att kunna tillgodose allt tänkbart. Vi finns tillgängliga dynget för er och barnvakten och ni är alltid varmt välkomna att kontakta oss.

Du har även möjlighet att anställa en barnvakt via oss. Du får ett förmånligare pris, slipper betala in skatter och arbetsgivaravgifter (du gör väl det?), får en försäkrad barnvakt och vi utbildar barnvakten i HLR kostnadsfritt. Självklart har du alla förmåner som våra andra kunder också. 

 

Priser

Alla priser anges efter rutavdraget. Vi har samma priser oavsett tid på dygnet, det tillkommer alltså ingen extra timkostnad för kvällstid eller helg. Under storhelger har vi ett timpris på 250kr/tim oavsett ålder på barnvakt (långfredag, påskafton, påskdagen, valborg, midsommarafton, midsommardagen, julafton, juldagen, nyårsafton och nyårsdagen). Vid anlitande av barnvakt på heltid är det en månads uppsägningstid från båda parter. 

Barnvakt A

Ålder 16-19 år​

0-15 tim/vecka 180 kr/tim

16-25tim/vecka 175 kr/tim

25+/vecka 155 kr/tim

Barnvakt B

Ålder 20+

0-15 tim/vecka 195 kr/tim 

  

16-25 tim/vecka 185kr/tim

25+ tim/vecka 175kr/tim

Barnvakt

Enstaka uppdrag

Hotell

eller

andra typer av updrag gäller priser på Barnvakt A och B