Älskar du att vara med barn?

Vi söker dig som har det där lilla extra och som genuint älskar att vara med och ta hand om barn, utöver erfarenhet och goda referenser. Vi ser också att du är självständig, kreativ och har möjlighet att planera en långsiktig anställning då familjer ogärna byter barnvakt. Vi kräver alltid ett utdrag ur belastningsregistret och kollar legitimation. Vi vill att du ska kunna arbeta minst 5 timmar i veckan. 

 

Fördelen med att arbeta vitt och hos oss är att du bidrar till ett bättre samhälle för dig själv och dina medmänniskor samt att du får ett arbetsintyg och då kan lämna oss som referens. Du betalar också till exempel in till din pension (kan kännas långt bort nu men lägger grunden för din inkomst när du har pensionerat dig). Du är självklart försäkrad under arbetstid. Vi erbjuder även marknadens bästa löner för dig som studerar på gymnasiet. Hur kul är det inte att tjäna lite extra pengar? Vi erbjuder våra barnvakter en konkurrenskraftig lön och du tjänar mellan 110-150 kr/tim hos oss. 

 

Är du intresserad av att börja arbeta med oss? Ansök via formuläret nedan. Vi återkopplar endast på seriösa ansökningar.

Skickar du in en ansökan och vi bokar in en intervju ser vi gärna att du har beställt registerutdraget innan du kommer på intervju till oss då det tar ca 1-2 veckor att få hem, du hittar det här.

Vi ser framemot att träffa dig! 

Vilka dagar kan du arbeta?
Ladda upp CV
Körkort?
arrow&v

Tack för ditt meddelande, vi hör av oss!